Huis te koop: Hogelaan 22 Vlaardingen

Hogelaan 22

€ 600.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • eengezinswoning
  • 183 m²
  • 5 slaapkamers
  • zuidwest
  • in overleg
Beschrijving
Soms wandel je een straat in en weet je het direct: hier wil ik wonen!
De Hogelaan in Vlaardingen is hiervan een mooi voorbeeld en het goede nieuws is, we hebben zo’n prachtige woning die we u mogen aanbieden! Deze ideale familiewoning was voorheen opgedeeld in twee aparte woningen, waarvan nu één grote woning is gemaakt. Hierdoor is er een zee aan ruimte en dat maakt het dus perfect voor ieder (aankomend) gezin. De gezellige en authentieke sfeer wordt, onder andere door het glas-in-lood en de originele sierlijsten, goed naar voren gebracht. Deze fijne eengezinswoning beschikt over vijf ruim bemeten slaapkamers, waarvan één op dit moment is ingericht als eetkamer. Daarnaast is er een zeer royale badkamer en een lichte woonkamer met grote aangrenzende open keuken. De openslaande deuren naar de achtertuin verlengen de woonkamer in de zomer. De achtertuin zorgt er tezamen met het balkon voor dat u de gehele dag in alle rust kunt genieten van de zon. Door middel van 12 zonnepanelen kunt u op een energiezuinigere manier leven. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de ligging, deze is ronduit perfect. Het pand is namelijk gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt op loopafstand van het Oranjepark en het centrum van Vlaardingen. Kortom een zeldzame woning waar alles perfect samenkomt!

Indeling:

Begane grond:
De gezellige straat kenmerkt zich door haar karakteristieke gevels en de centrale ligging. De originele glas-in-loodramen geven gelijk het gevoel van geborgenheid en authenticiteit. De entreehal van de woning is zeer ruim, voorzien van de meterkast, een glazen tussendeur, een garderobe, een vaste trapkast en een aparte toiletruimte. De toiletruimte is diep aangezien hier voorheen de entreehal van de bovenwoning gelegen was. Ook de toiletruimte heeft een karakteristiek glas-in-loodraam. Verder is deze prachtig betegeld en voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Vanuit de entreehal zijn tevens de woonkamer en de eetkamer te betreden. Laten we beginnen bij de woonkamer. In deze ruimte ligt een prachtige parketvloer, er is een open haard en alle beglazingen zijn HR++. De woonkamer biedt zicht op de keuken, welke beschikt over ruim voldoende kastruimte, een 6-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een Bosch combi-oven, een Bosch warmhoudlade, een Bosch vaatwasmachine, een koelkast en een vriezer. Daarnaast is de keuken stijlvol afgewerkt met een aanrechtblad van gepolijst graniet. In de keuken is een raam waardoor er zicht is op de entreehal en u gemakkelijk kunt zwaaien naar medehuisgenoten die de woning verlaten. Maar dan zijn we er nog niet, want er is niet alleen zicht op de entreehal, maar ook op de fijne achtertuin. Deze is zowel te bereiken vanuit de keuken, als vanuit de woonkamer. De eetkamer heeft een houten vloer en kijkt uit op de Hogelaan.

Eerste verdieping:
Bij het bereiken van de eerste verdieping is er meteen zicht op het gezellige nisje. De overloop is voorzien van een parketvloer en biedt toegang tot de badkamer, een aparte toiletruimte en twee ruime slaapkamers. De badkamer is een zeer goed bemeten ruimte. Er bevindt zich hier een fijn ligbad. Door middel van het raam kijkt u uit op het aangrenzende balkon en er valt dus ook veel natuurlijk licht binnen. Daarnaast is de badkamer voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Eén van de slaapkamers grenst aan het balkon. Vanuit deze slaapkamer is er, door middel van originele openslaande deuren, toegang tot het balkon. De andere slaapkamer is op dit moment ingericht als werkkamer. Er is veel lichtinval en u kijkt uit op de prachtige roze magnolia.

Tweede verdieping:
En dan de zolder! Op deze verdieping bevinden zich een waskamer, met ruimte voor een wasmachine, een droger en de opstelling van de cv-ketel, en twee ruime slaapkamers. Ze zijn hetzelfde gepositioneerd als op de eerste verdieping. In één van de slaapkamers is op dit moment een vertrek voor een tiener gecreëerd, met twee dakkapellen en een VELUX-dakraam. Het is een fijne plek om je even in terug te trekken. Op de overloop is bergruimte.

Exterieur:
Zowel de achtertuin als het balkon is gelegen op het zuidzuidwesten. Deze gunstige ligging zorgt ervoor dat u de gehele dag heerlijk in de zon kunt zitten. Het handbediende zonnescherm in de achtertuin en de overkapping op het terras kunnen dan ook weer voor voldoende schaduwplekken zorgen. De achter- en de voortuin zijn beide voorzien van een buitenkraan. In de achtertuin staat een schuur en er is een achterom waardoor eventuele fietsen gemakkelijk hier te plaatsen zijn.

Ligging:
De woning is centraal gelegen met op loopafstand het prachtige, groene Oranjepark en het centrum van Vlaardingen. In directe nabijheid is het station Vlaardingen Oost gelegen met een metroverbinding o.a. naar Rotterdam Centraal en Hoek van Holland. Bovendien zijn er binnen enkele minuten diverse uitvalswegen (A4, A20) te bereiken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1921
- Geheel voorzien van dubbel glas m.u.v. woonkamer ramen (HR++ glas), balkondeuren en zolderraampje (enkel glas)
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen
- Energielabel C
- 12 zonnepanelen, 2014
- Warm water en verwarming middels cv-ketel Remeha, 2023
- 10-liter close-in boiler keuken
- Gelegen op eeuwigdurende erfpacht grond, €67 p/j
- Voorkeur oplevering: juli 2024


Woonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen. Notariskeuze en kosten In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 600.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
183 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceel
191 m²
Inhoud
676 m³
Indeling
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
3 verdiepingen
Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam, tv kabel
Energie
Energielabel
C
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Achtertuin
78 m² (9,81m diep en 8m breed)
Ligging tuin
zuidwest
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving